Hvordan virker en elliptisk træner?

crosstrainer-til-vægttabEn af elliptiske trænerens primære funktioner, og uden tvivl det vigtigste, understreger dit kardiovaskulære system.

Ligesom enhver anden muskel reagerer dit hjerte på passende niveauer af stress ved at blive stærkere.

Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler, at for at opnå sundhedsmæssige fordele skal du gøre mindst 150 minutter med moderat eller 75 minutters kraftig kardiovaskulær træning hver uge. P

ersonlig træner-designet træning og pulsmåling, der er tilgængelig på nogle elliptiske træner, hjælper dig med at overvåge og kontrollere din træningsintensitet.

Abilica har i øjeblikket tilbud på crosstrainere til hjemme se de bedste her.

Muskel arbejde i hele kroppen

Ellipsetræner arbejder på din quads, glutes og hamstrings. Dine kalve arbejder også, men i mindre grad. Hvis din elliptiske træner har en justerbar stigningsrampe, kan du lægge vægt på træningsrækken ved at justere rampen til en stejl vinkel. De fleste midterste og high-end elliptiske træner har bevægelige håndtag, du kan skubbe og trække til træning i overkroppen, og de giver dig også mulighed for at trække fremad for at variere.

Vægttab

Når du udøver alle dine store muskelgrupper på elliptisk – herunder dit hjerte – brænder du også kalorier. Ifølge Harvard Health Publications, hvis du har en vægt på 185 kg. du kan brænde ca. 800 kalorier i timen på en elliptisk træner. Men da du styrer både din egen pedalhastighed og maskinens modstand, bestemmer du din træningsintensitet. Hårdere træning betyder mere kalorier brændt. Brænd 3500 flere kalorier, end du har taget ind, fordelt over så lang tid som du vil, og du vil have brændt ækvivalenten af ​​1 kg kropsfedt.

Fordele

Forsæt ikke en elliptisk træner’s træning i hele kroppen til styrketræning. Men træning på en elliptisk hjælper dig med at udvikle muskelstyrke og udholdenhed, som overskrider lettere med hverdagens aktiviteter. Pedaling en elliptisk træner kan også hjælpe med at reducere mineral tab i knoglerne, der bærer din vægt. Regelmæssige kardio træning reducerer også stress, forbedrer dit humør, øger dit immunsystem og reducerer risikoen for at udvikle fedme-relaterede sygdomme.

Det bør du overveje inden du køber en crosstrainer

crosstrainer-mod-løbebånd

Nogle brugere rapporterer fod og ankel følelsesløshed efter forlængede crosstrainer træning. Elliptiske trænerfabrikanter er begyndt at producere maskiner med en meget lille indadgående skråning til pedalerne for at bekæmpe dette problem. Du kan finde en liste med de bedste crosstrainere her, hvis du vil ud og investere i stådan en er det en god ide at undersøge markedt godt inden du vælger.

Uanset hvor meget du elsker din elliptiske træner, giv dig selv mindst en hviledag hver uge. Gendannelsestiden reducerer risikoen for overtraining, hvilket kan føre til øget skadefrekvens og andre symptomer som søvnløshed og irritabilitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *