Penisforstørrelse – Er penisforstørrelse mulig?

Penis er ikke en muskel, så den kan ikke udøves som en, men den er lavet af blødt væv, der blokerer med blod, når det er oprejst.
Øget penis størrelse ville være mulig ved at øge blodgennemstrømningen og øge blodvolumenet, som er indeholdt i penisblødt væv.
Der er mange ubegrundede krav om penis forstørrelse, men der er ingen garanteret nem måde at øge penisstørrelsen på
Den nærmeste ting til ægte penisforstørrelse er penispumper og penisforstørrelse kirurgi.

penis forstørrelse

Imidlertid er kun en tredjedel af mændene tilfredse med penis forlængelses operationen resultater. Penis pumper bringer meget moderate midlertidige resultater gennem regelmæssig brug.
Der er ingen tegn på penisforstørrelsespiller, lotioner, forlængere og andre metoder til at arbejde

Medicinske fakta om penisforstørrelse:

  • Der er ikke nok forskning om emnet for udvidelse af penis.
  • Der er ingen tegn på lotioner og piller for at øge penisstørrelsen.
  • Lotioner kan virke gennem fysisk applikation over en længere periode, men enhver virkning, som de kan have på grund af naturlig strækning af blødt væv og ikke på grund af brugen af ​​lotioner overhovedet.
  • Der er ingen tegn på penisforstørrelsespiller for at have nogen positiv virkning overhovedet. Derudover er der ingen videnskabelig begrundelse for dem at arbejde.
  • Naturlig strækning af penisblødt problem over tid gennem regelmæssig motion kaldes jelqing, og der er nogle beviser for at underbygge dens virkning. Der er også nogle videnskabelige begrundelser til fordel for jelqing.

Penisforstørrelse er en række metoder, teknikker og apparater beregnet til at øge penisstørrelsen. Det er en voksende industri med dårligt ry. Husk alt det sjove spam? Det var nok at få nogen til at føle sig selvbevidst.

Når det kommer til de praktiske resultater af forskellige penisforstørrelsessystemer, er nogle klart bedre end andre, men der er ingen garanteret måde at markant udvide penisstørrelsen som sådan.

Så vær så opmærksom på ekstraordinære krav. Øget penis størrelse kræver forskning og tålmodighed.

Indtil videre har de eneste empirisk dokumenterede penisstørrelsesforøgelser været et resultat af en penisforstørrelse kirurgi og penispumper (som oprindeligt var anvendt til behandling af erektil dysfunktion).

Effektiviteten af ​​penisforstørrende piller, lotioner og cremer skal endnu ikke vises.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *