Hvorfor er min penis krum?

De fleste mænd har ikke helt lige penis. For nogle er krumningen minimal og påvirker ikke deres liv. For andre kan selv en let bøjet penis påvirke dem psykologisk eller hæmme deres evne til at nyde penetrerende seksuel aktivitet. Hvis dette er en bekymring for dig, er det tilrådeligt at søge behandling for din tilstand og konsultere vores specialiserede læger. Det første trin i denne behandling er at bestemme årsagerne til denne krumning og også omfanget af bekymring for, at dette forårsager dig.

En ting, som alle patienter skal huske på, er, at uanset årsagen og sværhedsgraden af ​​krumningen er der en effektiv behandling, som vil føre til en ret og fungerende penis.

Mænd kan være født med en buet penis, en tilstand kaldet medfødt penile krumning, eller tilstanden kan udvikle sig pludselig på grund af Peyronies sygdom. Udbredelsen af ​​medfødt krumning og Peyronies i befolkningen er omkring 9%, selv om de seneste undersøgelser tyder på potentielt højere tal.

Årsagerne til både medfødt skæv penis og Peyronie er ikke blevet bestemt nøjagtigt, men det er hypotese, at starten af ​​Peyronies sygdom kan udløses af små skader på penisakslen under samleje. Sådanne små skader er meget almindelige, og de fleste patienter bemærker ikke disse, heller ikke fortsætter de med at udvikle penis krumning. Men for nogle mænd vil disse små skader føre til dannelse af plaques på penisens ereksionsmekanisme (corpora cavernosa), som i sin tur gennem mekanisk belastning gradvist vil føre til peniskrøvning. Ved medfødt krumning er der ikke sådan plaque til stede, og krumningen opstår på grund af deformiteter i penileanatomien, der er til stede fra fødslen, fordi den ene side af penis er længere end den anden.

Hvilke behandlingsmuligheder er der for en bøjet penis?

Behandlingsmulighederne afhænger af, om du lider af medfødt penile krumning eller fra Peyronies sygdom. Vi har dedikerede websider til begge betingelser med en detaljeret oversigt over diagnosen og behandlingsmulighederne for hver type penile krumning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *